Perle copii

Perle copii

09.03.2012 15:14 0 comentarii

Dumnezeu n-are nevoie sa creada în cineva. El are încredere numai în el însusi.
(Hanne, 8 ani)

Inainte, când se casatoreau oamenii, era pentru ca statul spunea sa faca ei asa si preotul era de parere ca asa era cel mai bine. Pe când în ziua de azi, toti se muta împreuna, fara ca statul sa apuce macar sa clipeasca.
(Ingrid Marie, 7 ani)

Când te casatoresti, faci un juramânt sa pastrezi secretul. Si daca nu tine, te desparti, si atunci trebuie sa împarti toate cutitele si lampile, si de obicei oamenii nu reusesc sa se hotarasca cine sa ia copiii. Cei care nu se hotarasc, trebuie sa mearga la un agent de bursa. El hotaraste ca unul sa ia copiii si celalalt sa primeasca o masa în plus.
(Turid, 7 ani)

Mai întâi te faci celula, dupa aceea devii copil, apoi mama, apoi bunica, strabunica si stra-strabunica. Si la urma de tot devii noroi.
(Mona, 6 ani)

Bunicul avea o prietena când avea el 70 de ani. Ea era foarte mica si în mod sigur cu vreo 80 de ani mai tânara ca el. Dupa ce-a murit bunicul, a mostenit ea tot.
(Trine Marie, 6 ani)

Bunica devenise cam dezorientata la menopauza, dar si-a revenit cu o saptamâna înainte sa moara.
(Anne Lise, 9 ani)

Barbatii nu înceteaza sa produca celule, dar ajung si ei într-o anumita perioada. Se numeste perioada panicii.
(Siri, 9 ani)

Oamenii în vârsta nu mai fac copii pentru ca se usuca pe dinauntru. Din fericire, cred eu, pentru ca un bebe are nevoie de apa în timp ce creste; altfel am risca sa capatam din ce în ce mai multi unchi si matusi care cu timpul ar deveni din ce în ce mai tineri.
(Siw, 10 ani)

Bunicile au sutiene foarte mari. Sunt asa de mari, încât mie îmi intra tot fundul si doi genunchi într-unul din cercuri, iar fratele meu intra tot în celalalt.
(Martin, 9 ani)

Bunica este cea care a nascut toata familia. Atunci nu-i de mirare ca îi atârna pielea.
(Kaja, 7 ani)

Postari asemanatoare:

Daca ti-a placut, lasa-ne un comentariu:


Trackbacks