Cele mai nesanatoase alimente

Cele mai nesanatoase alimente

12.03.2012 10:57 0 comentarii

Margarina. Specialistii spun ca trebui saevitam consumul de margarina datorita continutului de acizi grasi trans care determina cresterea colesterolului rau si scaderea celui bun. Ca structura moleculara margarina este asemanatoare plasticului.

Carnea procesata din care se prepara de obicei produsele de la fast-food-uri. Acest tip de carne contine nitriti de sodiu, despre care cercetatorii au demonstrat ca sunt cancerigeni.

Cartofii prajiti. Dincolo de faptul ca ingrasa, sunt si cancerigeni. Amidonul din cartofi contine doar carbohidrati, fără vitaminele si mineralele care se gasesc in general in fructe si legume. Cartofii si alte produse prajite ar putea provoca leziuni ale creierului si chiar maladia Alzheimer, sustin unii specialisti americani.4. Supele instant. Au continut ridicat de sare, coloranti si aromatizanti.

Produsele de patiserie. Contin foarte multe grasimi, spun specialistii, si cresc riscul bolilor legate de obezitate.

Aveti grija asadar la ce mananci. E alegerea ta: fie mananci tot ce prinzi oricat de nesanatos ar fi si iti reduci drastic sansele de a trai mai sanatos si mai mult, fie ai grija la ce anume mananci si iti cresti serios sansele la o viata mai lunga si mai sanatoasa!

Postari asemanatoare:

Daca ti-a placut, lasa-ne un comentariu:


Trackbacks