Defectele barbatilor dupa zodii

Defectele barbatilor dupa zodii

11.03.2012 22:29 0 comentarii

Toata lumea vorbeste despre trasaturile pozitive ale fiecarei zodii, insa atunci cand vine vorba despre defecte fiecare se fastaceste. Haideti sa vedem cat de mult au influentat astrele personalitatea barbatilor.

Berbec
Ai vrea si tu sa discuti cu el calm si rational in momentele de tensiune emotionala, dar prefera sa tranteasca, sa plece, sa acuze, sa ironizeze. Este teribil de incapatanat si vrea parca sa aiba ultimul cuvant in orice situatie. O fi el pasional si inflacarat, dar uneori ai senzatia ca nu te simte, da bir cu fugitii cand ti-e rau sau cand ai starile tale de nemultumire. Cand ai fite, incearca sa te impace, cand esti prea calda cu el, ii place, dar se plictiseste.

Taur
Off, ce bine ar fi sa fie mai flexibil, sa nu aiba atatea principii fixe, sa fumeze mai putin cand ii ceri, nu doar sa-ti dea dreptate. Uneori ai vrea sa fie mai putina monotonie si tacere in relatia voastra, iti place sentimentul de siguranta pe care ti-l ofera, dar te trezesti visand in tacere la aventuri palpitante si originale. Te poate trata ca pe o proprietate, desi e atent si tandru.

Gemeni
Te-a zapacit, cand e cald, cand e rece, cand te doreste, cand devine sarcastic si insensibil. Se supara daca nu ai chef sa ii asculti teoriile pana la capat si poate sa te lase balta cand ti-e lumea mai draga. Iti ofera complimente si surprize, dar ramai cu senzatia ca tot despre el crede ca este cel mai inteligent si cel mai sexy. Nu prea ai siguranta relatiei si nu stii foarte clar ce veti face peste doua saptamani.

Rac
Iti trebuie rabdare sa-l cunosti, fiindca se deschide foarte greu, este suspicios, iti reproseaza ca nu l-ai sunat, ca nu-l mai iubesti, ca nu-ti pasa de el. Daca esti mai dura, se retrage in propria carapace. Trebuie sa te porti cu manusi cand e vorba de mama lui, de amintiri, de lucrurile care-l supara sau il marcheaza adanc. Daca il contrazici, zice ca ai ceva personal cu el. De fapt, este atat de emotional incat te oboseste.

Leu
Daca nu te impresioneaza oamenii orgoliosi si nu poti sa renunti nici tu la principiile tale, atunci un leu este departe de ceea ce ai nevoie. Tu vrei sa fii un om boem, el vrea stralucire sociala. Parca ai fi un animal de companie ingrijit, mangaiat, rasfatat, hranit, iubit, dar trebuie sa raspunzi la comenzi si sa faci frumos ca sa obtii ceva suplimentar. Doamne fereste sa-l iei peste picior in public sau sa nu-l lauzi.

Fecioara
Nimanui nu-i face placere sa fie pus sub lupa, sa i se spuna prea des cu ce greseste, unde ar trebui sa se perfectioneze. Nu poti iesi cu el in lume decat daca respecti normele societatii si ai maniere ireprosabile. In pat parca respecta masinal un manual de seductie erotica, tratand iubirea ca pe o datorie. Nu te inveseleste prea mult si uneori ai senzatia ca ai langa tine un tata care te ocroteste si te sfatuieste, nu un iubit.

Balanta
Este atent si tandru, dar parca ti-ai dori un barbat mai puternic, mai incitant, mai stabil. Ii surprinzi privirea alunecoasa si te deranjeaza cercul lui de prieteni si preocuparile uneori superficiale. Nu te contrazice prea mult, fiindca fuge de cearta, dar, chiar daca iti da dreptate, nu poti pune baza pe el intotdeauna ca va lupta alaturi de tine. Este uneori pedant, pretentios si nervos.

Scorpion
Cu el nimic nu este simplu, trairile sunt prea complexe si uneori dureroase, crizele emotionale intense, gelozia manifestata imprevizibil. Are tendinta de a te domina si cere prea mult de la tine, chiar si in viata sexuala. Ti-e teama ca are asteptari prea mari si ca poate cauta oricand in alta parte, desi te asigura ca iubeste profund. Vrea libertate, dar sa fiti un tot, vrea sa nu-l contrazici, dar sa-i raspunzi cu inteligenta.

Sagetator
Preocuparile lui multiple, nevoia de a nu fi controlat pot distruge stabilitatea relatiei. Este sensibil si comunicativ, dar parca fuge de iubirea adanca si de promisiunile vesnice. Devine nervos daca nu il lasi sa plece la meci sau la o bere cu prietenii, dar nu suporta ideea ca tu ai putea deveni la fel de independenta. Nu il contrazice prea mult si nu umbla in lucrurile lui fara sa-i ceri voie, ca e vai si amar!

Capricorn
Pentru acest om, imaginea publica este importanta, asa ca ai grija la tinuta vestimentara, la ce si cat vorbesti fiindca te vede ca pe o tovarasa pe drumul evolutiei materiale si profesionale. Are mania de a-ti controla viata si crede ca poate fi pentru tine cel mai bun ghid. Are momente de mutenie si de sacaiala emotionala si are pretentia sa citesti dincolo de aparente. Daca nu il iubesti asa cum este, devine obositor.

Varsator
Da, are si fantezie si umor si te face sa te simti dorita, dar este aerian, incurca lucrurile, datele, zilele de nastere, are multe prietenii feminine si este in stare sa le complimenteze de fata cu tine. Nu isi asuma prea usor responsabilitatile si se cufunda deseori in lumea lui imaginara. Pe deasupra, tine la libertate mai mult ca la orice si mai degraba te vede cu el pe motocicleta in bataia vantului decat intr-o atmosfera calda si intima.

Pesti
Cand este un om puternic si batos, cand cade in melancolie si se vaita de problemele pe care le are. Uneori este vesel si vorbaret, mai ales in fata unui pahar sau intr-o atmosfera calda, alteori e mut si ermetic precum un peste. Nu are simt practic, este mai degraba smecher si viseaza la un castig la loto. Are diverse tabieturi si poate avea multe fantezii secrete la care tu nu ai acces.

Postari asemanatoare:

Daca ti-a placut, lasa-ne un comentariu:


Trackbacks