10 motive pentru care facem share

10 motive pentru care facem share

06.03.2012 22:30 0 comentarii

O campanie devine virala daca utilizatorii cu care aceasta interactioneaza apasa activ Like , Share, Retweet sau +1. Totusi pentru a crea o campanie vizibilia trebuie sa stim motivele pentru care oamenii ar apasa aceste butoane.

10 motive de care trebuie sa tina cont o campanie virala:

Amuzant si awesome. Uneori avem nevoie de pauze de la seriozitatea zilnica, si ceva care ne face sa radem este perfect pentru a le ridica dispozitia si la altii.

Incredibil. Daca oamenii intalnesc ceva care ii lasa masca si sa le cada maxilaru, categoric il distribuie pentru ai face pe prietenii lor sa aiba acelasi sentiment.

Emotional. Materialul ce ne atinge emotional, atat pozitiv cat si negativ, este ceva ce la sigur va fi distribuit deoarece vrem sa impartasim experienta cu prietenii nostii.

Corespunde cu viziunile noastre. Avem un punct de vedere propriu, iar daca gasim ceva care reconfirma opinia noastra sau serveste ca argument de ce noi gandim, e si logic ca vom distribui pentru a le arata asta si prietenilor nostii care gandesc la fel.

Ne face sa meditam. Cand intalnim ceva care ne face sa ne oprim si sa gandim, distribuim pentru a-i face si pe altii sa se opreasca si sa vada imaginea in ansamblu.

Nu este mediatizat. Atunci cand vedem un material ce nu il vom gasi la stiri sau suntem printre primii care afla, distribuim pentru a ne simti utili si a-i informa pe altii.

Sa zambim. Toti avem nevoie sa ne amintim, din cand in cand, sa vedem partea pozitiva la lucrurilor. Astfel daca e ceva dragut, copilaresc si interesant vrem sa ii indulcim si pe altii.

Dramatic. Oamenilor le plac lucrurile dramatice si daca se gaseste ceva foarte dramatic, va merge de la om la om.

Stanjenitor si penibil. Daca e ceva la ce nu te poti uita, multi nu se vor uita in alta parte si nu-i poate lasa pe oameni impasibili. Lucrurile penibile ce se intampla cu altii servesc ca placere pentru ceilalti

Provocator dar SFW (safe for work). Multi dintre noi nu rezista sa nu adauge condimente prin distributia a materialelor provocatoare si riscante. Dar nu intr-atat incat sa creada ca poate fi distribuit de fiecare.

Postari asemanatoare:

Daca ti-a placut, lasa-ne un comentariu:


Trackbacks